Minimalistisk , tidløst, funktionelt i høj kvalitet – Dansk design med mening
Grebsløse
badeværelses møbler – Dansk design
når det er bedst

Skabe

 

Lakeret: 16 mm glat melamin belagt spånplade, – gavle og alle synlige overflader lakeret ind og udvendigt med miljøvenligt vandbaseret UV-lak.

Højskabe er lakeret både ind og udvendigt, inklusiv bagplade. Det giver smukke, robuste og rengøringsvenlige overflader.

 

Lakeret Egefiner: Gavle i 16 mm fineret MDF plade med massive kantlister. Gavle og alle synlige overflader lakeret ind og udvendigt med miljøvenligt vandbaseret UV-lak.

 

Højskabe er lakeret både ind og udvendigt inklusiv bagplade. Det giver, smukke, robuste og rengøringsvenlige overflader.

Skuffe system

 

Alle skufferne er monteret på højkvalitets skuffeskinner med fuld udtræk, selvluk og dæmpning, som sikrer at skufferne lukker lydløst. Skufferne er fuld justerbare.

 

Skufferne er i pulverlakeret rengøringsvenligt metal, og leveres som standard med skridsikre måtter som gør det lettere at holde orden og rengøre dem.

 

Som tilvalg kan købes ruminddeling til øverste skuffe i lakeret træ.

Fronter

 

Hvide i 22 mm MDF med integrerede greb. Fronterne er lakeret med miljøvenligt vandbaseret

UV-lak, som resulterer i en robust og rengøringsvenlig overflade.

 

Fineret: 22 mm overfineret MDF plade med massive trækant lister med integreret greb. De er lakeret med miljøvenligt UV-lak, som tillader at man kan se træ strækturen og samtidigt giver en robust og rengøringsvenlig overflade.

Låge skabe

 

Dørene er monteret med hængsler der er justerbare i 3 retninger. Hængslerne har dæmpere som sikrer at de lukker lydløst. 

 

Alle skabene har klare hærdede glashylder

Projekt service

 

Bad møbler

Vi kan tilbyde at fremstille dit helt eget design til dit projekt.- Det eneste vi kræver er minimum 30 stk. Kvaliteten er den samme som vores standard møbler – med justerbare ophængs beslag, metal skuffer med fuld udtræk, selvindtræk og softclose. Møblerne fremstilles i Danmark på samme fabrik som fremstiller vores standard serier.

Vi kan både levere finerede og malede overflader.

Vi kan levere dem både med integreret greb og med påsatte greb alt efter kundens ønsker.

 

Vaske muligheder

1.Keramik vaske med en dybde på 45 cm og i længderne: 60cm, 80cm, 100cm og 120cm.

-Keramik er det hårdeste og mest slidstærke materiale der anvendes til vaske.

 

2.Helstøbte kunststof vaske. Kan laves i længder op til 180 cm. Vasken er lavet med polyester som bindemiddel tilsat knust marmor eller stengranulat. For at få en stærk og rengøringsvenlig overflade har de en  Gelcoated overflade. Vaskene kan fås i flere farver og kan fås med enten blank eller matslebet overflade.

 

3.Solid surface – Fælles betegnelse for et af de mest moderne materialer til bordplader

og vaske. Solid surface sælges under mange navne. Der er reelt ingen begrænsninger på målene. Bordplade og vask er i et, hvorved man for en smuk og ensartet ren overflade, - som giver et enkelt og stilrent udtryk.

Solid surface vaske er let at vedligeholde og rengøre. De kan repareres og efterpoleres.

 

NB: Vi kan også levere bordplader uden integrerede vaske. – hvilke giver mulighed for at underlime vasken eller sætte en vask ovenpå pladen

Tilvalgsmuligheder

 

Skuffe indsats i lakeret træ, strømudtag til montering i skuffen, Led lysskinne til montering både i skabe og skuffer.

Spejl løsninger både til montering med ekstern spejl belysning og med integreret LED lys.

nofa.dk

BY + OLE BIRK A/S

Skolevej 11-13, Tversted

DK-9881 Bindslev

 

Tel: 0045 5361 5084

Mail: info@byolebirk.dk